Online Marketing: betaalbaar voor elk budget

Bedrijven die kiezen voor online marketing realiseren zich de toegevoegde waarde naar hun doelgroep en realiseren hierdoor meer omzet. De zoektocht van de consument naar diensten of producten begint meestal op het internet, bijvoorbeeld op Google. Wij zorgen door onze online marketing tools voor de vindbaarheid van de ondernemer.

Zoekwoorden Marketing SEO (search engine optimization)

Dit kunnen wij doen door de juiste zoekwoorden te verwerken in jouw website. Wij analyseren eerst de meest belangrijke woorden en schrijven dan de foutloze teksten voor jouw pagina’s. Zo komt jouw website hoger in de vermelding bij de zoekmachines zoals bij Google.

Nieuwsbrieven marketing (met of zonder abo)

Laat zien dat jouw bedrijf en kennis meetelt op het internet.

Wij kunnen voor jouw bedrijf regelmatig nieuwsbrieven versturen zodat het lijkt dat jij dit zelf doet. Grote mkb-bedrijven maken al langer gebruik van deze mogelijkheid en genereren zo extra klantbezoeken en omzet via hun website. Wij bieden onze klanten aan de nieuwsbrieven te controleren op spelling en grammatica. Hierna maken wij de nieuwsbrief grafisch op en verwerken hierin een link naar jouw website met diensten of producten. Tevens kunnen wij de nieuwsbrieven als blog toevoegen aan je website, hierdoor wordt tevens de vindbaarheid vergroot.

Laat je klantenbestand en omzet groeien door regelmatig nieuwsbrieven te versturen. Je kunt hiervoor een abonnement afsluiten, zo hou je de kosten laag.

Landingspagina en/of een verkooppagina

Heb je een speciale aanbieding voor bijvoorbeeld Black Friday of een actie, dan kunnen wij hiervoor een speciale pagina maken en doorlinken naar jouw website of product. Deze landingspagina of verkooppagina koppelen wij aan een advertentiecampagne op Google of Facebook. Laat je beter zien op het internet en verkoop zo meer. Het is bewezen dat landings- en verkooppagina’s meer omzet en/of klanten opleveren.

Vraag ons naar de mogelijkheden en wij zoeken een oplossing om jou te helpen die geschikt is voor elk budget.

Google Marketing

Beter en hoger in de ranking bij Google.

Google heeft een complex systeem aan mogelijkheden die door de juiste koppelingen je vindbaarheid verhogen. Wij gaan een aantal zaken instellen en regelen bij Google, zodat je bedrijf vindbaar wordt.

Hierna plannen wij een advertentiecampagne die geschikt is voor elk budget en starten met het genereren van leads of leiden de consument naar het product of de dienst die jij aanbiedt. Met Google Marketing verhoog je je omzet en vindbaarheid op het internet.

Facebook/ Instagram Marketing (met of zonder abo)

Afhankelijk van het marketingplan kunnen wij niet alleen een Facebook-bedrijvenpagina maken met producten en informatie. Wij kunnen advertenties maken die wij eerst testen op weergave bij Facebook. Niet elke foto met of zonder tekst wordt gelijk veel weergegeven. Facebook werkt o.a. met een algoritme en wij zijn de juiste partner om dit goed te regelen voor jouw bedrijf. Voor elk budget is er een campagne mogelijk. Ook kun je gebruikmaken van een abonnement om je regelmatig te laten zien door advertenties op Facebook om zo de status professioneel te krijgen of te versterken.

Podcasting Marketing

Podcasting dook voor het eerst op in 2004 doen door de journalist Ben Hammersley.

Later maakte Adam Curry podcasting populair en revolutionair. Tegenwoordig is podcasting een steeds populairder wordend medium in Nederland. 013MediaStudio heeft professionele geluidsapparatuur en software om een uitzending op te nemen, te bewerken en vindbaar te maken op het internet. Laat je bijvoorbeeld door ons interviewen en vertel iets over je business, bedrijf of visie.

Het aanbieden van podcasting in je website behoort zeker tot de mogelijkheden en wordt aangeraden door ons. Jouw fans of relaties luisteren onderweg bijvoorbeeld in de auto naar je uitzending.

Al voor een klein budget kun je een podcastuitzending opnemen bij ons.

Video Marketing

Social video marketing is een onderdeel van het marketingcommunicatieplan en wordt gebruikt om de betrokkenheid van het publiek te vergroten.

Door de inzet van de online video in je doelgroep heb je een populair medium om je vindbaarheid te vergroten, je communicatie te optimaliseren en een emotionele band op te bouwen.

In onze studio kun je jezelf presenteren met nieuws, visie of tips voor de eindgebruiker.

Door onze opnameapparatuur met autocue beschikken wij over de juiste middelen voor video marketing.

Kies voor video marketing om je doelgroep op een dynamische manier kennis te laten maken met je business. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, dit geldt zeker ook voor deze soort van marketing. Je kunt de video voor meerdere doeleinden gebruiken, zoals op Facebook, YouTube en je website.

Video’s van 1 tot 2 minuten werken prima voor een presentatie.

013 Media Studio 013-2021966 Online Marketing SEO
013 Media Studio 013-2021966 Online Marketing Nieuwsbrief
013 Media Studio 013-2021966 Online Marketing Google
013 Media Studio 013-2021966 Online Marketing Podcasting
013 Media Studio 013-2021966 Online Marketing Video
MEER INFORMATIE